Wednesday, March 21, 2012

Kejayaan atas Usahanya..*TAHNIAH*

| |
0 comments
 

Assalamualaikum para pembaca...
Hari ini fateh nak kongsi kegembiraan seorang pejuang yang telah berjaya memperolehi kejayaan yang diimpikan selama ini...
Apa yang diimpikannya ialah Skor A dalam SPM 2011...Kejayaan memang miliknya..
Kejayaan miliknya??..ya, setelah penat, tidur yang kurang, usahanya selama ini telah membuahkan hasil yang LUMAYAN kerana beliau memperolehi 8A 1B di Medan Peperangan (SPM) beliau tahun lepas...:)
Alhamdulillah, Allah menyebelahinya kerana ada juga yang usaha tetapi tidak berjaya, mungkin dek kerana usahanya yang kurang berkesan..
Jadi, kepada adik2 yang bakal mengambil SPM akan datang, lupakanlah penat, berhibur, perkara2 yang kurang berfaedah..agar anda juga Berjaya sepertinya...:)

*Beliau merupakan seorang Muslimah
*Perwatakan SOLEHAH, Insyaallah
*Taat & Setia dalam menjaga AgamaNya
*Sayangi Allah-Nabi-Keluarga
*Sentiasa Memperbaiki Kesilapan lalu
*Berusaha Bersungguh-sungguh

 

Pada hemat fateh, anda juga MAMPU memperolehi kejayaan, kerana manusia diciptakan untuk berjaya, maka caranya perlu diperbetulkan...

Sekali lagi, TAHNIAH buat *IBK*
<<<<Moga masa depannya cerah>>>>

akhir kata, ingatlah pesanan saya ini...
"SETIAP ORANG ADA KELEBIHANNYA, MAKA KENALI POTENSI DIRI SERTA GUNAKAN KELEBIHAN ANDA SECARA OPTIMA UNTUK BERJAYA" 


Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Pesanan Hari Ini

“Perumpamaan persaudaraan kaum muslimin dalam cinta dan kasih sayang di antara mereka adalah seumpama satu tubuh. Apabila satu anggota tubuh sakit maka mengakibatkan seluruh tubuh menjadi demam dan tidak bisa tidur.”

(Hadis riwayat Muslim)

“Seorang Muslim adalah saudara muslim lainnya, ia tidak menzaliminya, merendahkannya, menyerahkan (kepada musuh) dan tidak menghinakannya.”

(Hadis riwayat Muslim)

“Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati.”

by Ahmad AlFateh